Mobi-Mat

Mobi-Mat: lichtgewicht en gebruiksvriendelijke oplossing voor toegankelijkheid!

Klik hier voor de brochure/technische specificaties van de Mobi-Mat

Nieuw in ons assortiment: de Mobi-Mat. Met dit handzame, sterke product worden paden gecreëerd voor iedereen die moeite heeft op zware ondergronden. Zo veranderen we de “plastic soep” in toegankelijkheid!

Een pad op het strand is onmisbaar is om écht toegankelijk te worden, zo geven rolstoelgebruikers duidelijk aan. Daarnaast hebben niet alleen rolstoelgebruikers moeite in het (rulle) zand, maar ook bijv. ouders met kinderwagens, mensen die strandstoelen moeten sjouwen, of zelfs reddingsmaatschappijen die vaartuigen moeten verplaatsen.

Dé partij die wereldwijd zijn sporen verdiend heeft in het creëren van deze paden is Mobi-Mat, en wij zijn blij dit product nieuw in ons assortiment aan te kunnen bieden.

De Mobi-Mat is gemaakt van gerecycled plastic. Ze is eenvoudig op en uit te rollen en te onderhouden. Door haar lichte gewicht is zij daarnaast veel eenvoudiger mee te nemen en toe te passen dan andere systemen, zoals houten planken of stelcon-platen. En last but not least: de Mobi-Mat is over-all goedkoper dan vele alternieven. Doordat paden van hout, beton etc. vaak veel arbeidsintensiever zijn en zware machines vereisen voor zowel plaatsing als onderhoud is de Mobi-Mat prijstechnisch gunstig!