Verhuur Beach Walker

Bij Off Road Solutions kunt u ook terecht voor het huren van een Beach Walker. De rollator kan (gedemonteerd) per koerier verstuurd worden door geheel West-Europa.  U krijgt dan een eenvoudige montage-instructie en het benodigde gereedschap mee gestuurd.

Uiteraard kunt u de rollator ook ophalen bij ons, en is bezorging mogelijk op Walcheren en in overleg in andere plaatsen van Zeeland.

Prijzen incl. BTW, excl. evt. transportkosten:

 • Eerste twee dagen: € 15,- per dag
 • Bij huurperiodes langer dan twee dagen gelden de volgende prijzen:
  • Eerste week: € 12,50 per dag
  • Tweede week: € 10,- per dag
  • V.a. de derde week: € 7,50 per dag

Procedure:

 1. Stuur per mail uw verzoek tot huur in. Vermeld daarin duidelijk de naam van het product, de periode dat u wilt huren en de wijze waarop het product ter plaatse moet komen (ophalen bij ons op de zaak, bezorgen binnen Walcheren of verzending per koerier. Vermeld in de laatste twee gevallen het adres!
 2. U krijgt van ons een prijsopgave op maat en een huurovereenkomst toegestuurd per mail.
 3. Wanneer het product per koerier verzonden wordt hanteren wij een borg van € 150,-. Deze wordt teruggestort wanneer de rollator binnen de afgesproken periode in goede staat terug bezorgd wordt. Bij schade of te laat terug sturen wordt dit van de borg ingehouden.
 4. Uw reservering wordt definitief wanneer uw betaling ontvangen is. De evt. borg moet uiterlijk een week van tevoren betaald zijn.
 5. Wanneer het product per koerier teruggestuurd wordt dient deze uiterlijk de dag na beëindiging van de huurovereenkomst aan de transporteur overhandigd te worden. Bij vertraging hiermee worden extra huurdagen in rekening gebracht.
 6. Reserveringen kunnen tot twee weken van tevoren kosteloos geannuleerd worden. U krijgt dan het evt. reeds betaalde bedrag volledig terugbetaald. Bij annulering korter dan twee weken van tevoren wordt 50% van het betaalde bedrag terug betaald.

Voor reserverings-verzoeken of overige vragen kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier voor de verhuurovereenkomst van de Beach Walker