Selecteer een pagina

Activiteiten

Groepsuitjes naar het strand of in de natuur

Wilt u met meerdere mensen met een functionele beperking genieten van het strand of de natuur? Wij maken het graag mogelijk! Wij hebben transportmogelijkheden voor max. vier rolstoelen (afhankelijk van het type).

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Met de rolstoel in zee

Samen zwemmen in zee

Hebt u een functionele beperking waardoor u niet zelfstandig kunt genieten van de zee? Wij nemen u graag mee het water in! Onder begelgeiding nemen we u, op een Tiralo 2 zwemrolstoel, mee in zee. Veilig en onbezorgd genieten, zolang het weer het toelaat 🙂

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Wandelen in een “volledig instelbare strandrolstoel“.

Speciaal voor mensen die net wat extra ondersteuning nodig hebben en geen gebruik kunnen maken van reguliere strandrolstoelen, hebben wij de beschikking over een volledig instelbare strandrolstoel. In de toekomst krijgen we daarnaast de beschikking over een tillift. Hiermee hopen wij (nagenoeg) iedereen mee te kunnen nemen naar het strand, en we begeleiden u daarbij graag!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Tot slot: Wij vinden het altijd leuk om te kijken of wij bestaande evenementen een stukje toegankelijker kunnen maken met onze hulpmiddelen! Indien u hiervoor van onze diensten gebruik wil maken, neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor u kunnen doen!