Custom made productie

In overleg met de klant gaan wij graag de uitdaging aan een oplossing naar wens te ontwikkelen. Of het nu off road rolstoelen, brancards, transportkarren of iets anders is: als u een product op maat wil, handgeduwd of elektrisch, bent u bij ons aan het juiste adres!

Let op: de productie is momenteel nog zeer kleinschalig en wij werken met een wachtlijst! In de toekomst zal de productiecapaciteit wellicht vergroot worden.

Onderaan ziet u foto’s van custom producten die we afgelopen tijd gebouwd hebben. 

Momenteel werken wij aan twee nieuwe elektrische off road rolstoel modellen, die in de loop van 2019 gelanceerd zullen worden. Er komt een model met rupsbanden en een model met EuroTrax ballonbanden. Voor beide modellen zal gelden dat zij als basis dienen voor custom made productie, waarbij de stoel naar wens van de klant aangepast en opgebouwd kan worden.

Het model met rupsbanden is bedoeld om topprestaties te leveren in zand en ander off road terrein. Gebruik op de weg is minder comfortabel, deze krachtpatser is gebouwd om de natuur in te gaan.

Het model met ballonbanden is breder inzetbaar: of je nu in huis, door de supermarkt of over het strand wil rijden, met dit model kan het allemaal. We denken hiermee met recht de meest veelzijdige en ultieme vrijetijds-rolstoel aan te creëren.

Om op de hoogte gehouden te worden van verdere ontwikkelingen van deze stoelen kunt u contact met ons opnemen!

 Elektriche rups (prototype): 

Rolstoel met ballonbanden (prototype):

Gemotoriseerde strandbrancard:

Demontabele strandkar t.b.v. strand-educatie: