Mobi-Mat

Mobi-Mat op het strand van Blankenberge, België

Klik hier voor de brochure/technische specificaties van de Mobi-Mat

Nieuw in ons assortiment: de Mobi-Mat. Met dit handzame, sterke product worden paden gecreëerd voor iedereen die moeite heeft op zware ondergronden en alles wat in ruw terrein vervoerd moet worden. Zo veranderen we de “plastic soep” in toegankelijkheid!

De Mobi-Matten zijn in diverse kleuren, afmetingen en diktes leverbaar. Ze worden zeer divers toegepast: van rolstoeltoegankelijkheid voor particulieren tot hulpverlenings-, militaire en industriële toepassingen, waardoor zelfs boten, bulldozers, helicopters enz. in zwaar terrein ingezet kunnen worden. Ook zijn er speciale toepassingen, zoals speciale matten voor 4×4 terreinwagens als zij zich vastgereden hebben.

Prijzen zijn uiteraard geheel afhankelijk van het type Mobi-Mat (de toepassing) en de afmetingen. Ze variëren van enkele honderden euro’s tot enkele tienduizenden euro’s, wij maken graag een offerte op maat voor u!

Informeer naar de mogelijkheden

Een pad op het strand is onmisbaar is om écht toegankelijk te worden, zo geven rolstoelgebruikers duidelijk aan. Daarnaast hebben niet alleen rolstoelgebruikers moeite in het (rulle) zand, maar ook bijv. ouders met kinderwagens, mensen die strandstoelen moeten sjouwen, of zelfs reddingsmaatschappijen die vaartuigen moeten verplaatsen.

Dé partij die wereldwijd zijn sporen verdiend heeft in het creëren van deze paden is Mobi-Mat, en wij zijn blij dit product nieuw in ons assortiment aan te kunnen bieden.

De Mobi-Mat is gemaakt van gerecycled plastic. Ze is eenvoudig op en uit te rollen en te onderhouden. Door haar lichte gewicht is zij daarnaast veel eenvoudiger mee te nemen en toe te passen dan andere systemen, zoals houten planken of stelcon-platen. En last but not least: de Mobi-Mat is over-all goedkoper dan vele alternieven. Doordat paden van hout, beton etc. vaak veel arbeidsintensiever zijn en zware machines vereisen voor zowel plaatsing als onderhoud is de Mobi-Mat prijstechnisch gunstig!