Overzicht Mobi-Matten

Mobi-Matten bieden oplossingen voor tal van toegankelijkheidsproblemen. Van kleine individuele oplossingen tot grote industriële toepassingen, vrijwel alles is mogelijk. Toepassingen zijn er niet alleen in (rolstoel)toegankelijkheid van stranden en natuurgebieden, maar ook in de civiele techniek, de luchtvaart, defensie en bij rampbestrijding worden Mobi-Matten internationaal succesvol gebruikt!

Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden. Dit overzicht is niet volledig, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos… Neem bij vragen vrijblijvend contact op! 

Mobi-Mat AFX

Draagbare, oprolbare anti-slip strandmatten. De matten zijn inmmiddels wereldwijd in gebruik en van superieure kwaliteit. Gemaakt van 100% gerecyceld plastic.

De-Bug strandrolstoel zij-aanzicht

Mobi-Mat Ad Mat

Met een Ad Mat voorziet u uw Mobi-Mat AFX van een persoonlijke boodschap. Leuk voor sponsoren, voor advertenties of simpelweg om uw gasten welkom te heten!

Mobi-Roll 'N Stow

Met de Mobi-Roll ‘N Stow is het op- en afrollen van uw Mobi-Mat een fluitje van een cent!

Mobi-Mat LCN

De “light-versie” van de AFX-mat. Dunner gewoven, smallere paden. Aanbevolen voor incidenteel gebruik, particulieren of andere minder intensieve toepassingen.

Mobi-Deck

Mobi-Deck bestaat uit HDPE panelen, die eindeloos toepasbaar zijn bij het creëren van toegankelijkheid, zowel recreatief als industrieel.

Boat Ramp VMM AFX

De perfecte oplossing voor het lanceren van boten in off road terrein.

 

 

Heavy Duty Vehicle Mat-VMM A2X

De oplossing voor zware voertuigen in off road terrein. Maatwerk afmetingen, diverse diktes.

Mobi-Fence

Mobi-Fence is hét biologisch afbreekbare systeem om zanderosie te voorkomen en duinvorming en strandbehoud te stimuleren.

Vehicle Roll Out Traction Mat

Nooit meer vastzitten met uw voertuig in zand, modder of ander off road terrein!

 

Helipad

Een mobiel landingsplatform, in een oogwenk te plaatsen waar u ook bent!