Eefje Veenker

Ik ben Eefje Veenker, afgestudeerd fysiotherapeut sinds 2005. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de revalidatiegeneeskunde.

Daarnaast ben ik graag in het water te vinden: golfsurfen, SUP, windsurfen zijn sinds 20 jaar een vast onderdeel van mijn vrije tijd! Ik geniet van de zee en het water en deel dat graag met anderen. Op het strand ervaar je een rust; de natuur geeft een bepaalde energie terug die je niet kan omschrijven. Dit kan Iichamelijk en mentaal een enorme boost geven. Ik geloof daarom ook dat het heel erg zinvol kan zijn gebruik te maken van deze positieve invloed van het strand en de zee en dit te combineren met therapie!

Ik hoop tot snel op het strand!

Lianne Minderhoud

Ik ben Lianne Minderhoud, bewegingsagoog, ondersteuner sport en bewegen op een basisschool, strandwacht, druminstructeur en nog veel meer. Ik doe altijd veel dingen tegelijkertijd, maar bewegen en buiten zijn, dat is wel wat alle jaren gelijk gebleven is.

Op het strand heb ik leren lopen, spelen, sporten, maar ook leren genieten van de kracht en schoonheid van de zee. Op het strand, met mijn voeten in het zand, voel ik me altijd vrij, laat ik de zorgen thuis en kan ik even heerlijk in het nu zijn. Vooral in Zoutelande voel ik me altijd even helemaal vrij. Dat gevoel, die sfeer wil ik graag delen met mensen die ziek zijn of ziek zijn geweest, mensen met een beperking, mensen die een burn-out hebben of hebben gehad, mantelzorger zijn of zijn geweest, kortom mensen die er graag even tussenuit willen of misschien zelfs wel moeten.

Met Strandtherapie Zeeland willen ik u de kans geven om in een prachtige omgeving even op adem te komen, uw verhaal te doen, waar mogelijk te wandelen en/of fietsen. Vergeet het fototoestel niet, er valt altijd wel iets moois te zien!

Martijn Koppejan

Ik ben Martijn Koppejan. Ik ben verpleegkundige van opleiding en al vele jaren ‘s zomers actief als strandwacht. De brug hiertussen vond ik in het toegankelijk maken van stranden voor mensen met een beperking, waarvoor ik mijn bedrijf  Off Road Solutions oprichtte.

In de loop der jaren kreeg ik vaak de reactie van mensen die met mijn rolstoelen naar het strand gingen, dat dit voor hun het beste medicijn vormde wat er was. Daarnaast kwam ik steeds vaker artikelen tegen die dit beaamde. Zo onstond het idee voor Strandtherapie Zeeland: mensen op therapeutische basis meenemen het strand op en de zee in.

Ik hoop dat we met Strandtherapie Zeeland een kleine bijdrage mogen leveren aan gezondheid en herstel van mensen. Op unieke wijze, datgene gebruikend wat Zeeland zo mooi maakt en waar wij zo van houden: het strand en de zee!