Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van de volgende producten:

Bezorg- en ophaalservice op Walcheren en Noord-Beveland is in overleg mogelijk. Zo beschikt u waar en wanneer u wil over uw stukje toegang tot het strand en natuur, ideaal voor strandvakanties, weekendjes weg enz.

Let op: Omdat ons bedrijf niet permanent bemand is verzoeken wij u VOORAF te reserveren!

Verhuurprocedure:

 1. Stuur per mail uw verzoek tot huur in. Vermeld daarin duidelijk uw contactgegevens, het product van uw keuze, de verhuurperiode, uw verblijfadres tijdens de verhuurperiode en evt. bezorg- en ophaaldata.
 2. U krijgt van ons een bevestiging per mail met daarin een betaalverzoek.
 3. Uw reservering wordt definitief wanneer uw betaling ontvangen is.
 4. Reserveringen kunnen tot twee weken van tevoren kosteloos geannuleerd worden. U krijgt dan het evt. reeds betaalde bedrag volledig terugbetaald. Bij annulering korter dan twee weken van tevoren wordt 50% van het betaalde bedrag terug betaald.
 5. Bij bezorging op locatie lukt het niet altijd de producten aan u persoonlijk te overhandigen. Wanneer wij uw product van tevoren bij (de receptie van) een hotel, camping o.i.d. bezorgen is het de verantwoordelijkheid van de huurder om dit vooraf af te stemmen met deze locatie.
 6. Wij doen ons uiterste best onze producten in optimale staat te houden. Desondanks kan het voorkomen dat een defect optreedt. In dit geval dient dit z.s.m. gemeld te worden bij ons zodat wij reparatie of vervanging kunnen verzorgen en verdere schade kunnen minimaliseren.
 7. Gebruik van onze producten geschiedt ten aller tijden op eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor (directe of indirecte) letsel(s) bij huurder en/of derden en/of schade aan voorwerpen/objecten t.g.v. gebruik van onze producten.
 8. Het product dient na afloop van de verhuur in goede staat en ongewijzigd ingeleverd te worden. Schade aan gehuurde producten door oneigenlijk gebruik (bijv. rijden door zeewater met elektrische strandrolstoelen) wordt verhaald op de huurder.

Prijzen:

 • De-Bug/Tiralo 2: € 25,- per dag / € 150,- per week
 • Beach Walker: €15,- per dag / € 90,- per week

Bezorgkosten (incl. ophalen, tijden in overleg):

 • Vlissingen: € 25,-
 • Dishoek: € 20,-
 • Zoutelande: € 20,-
 • Westkapelle / Zeedijk: € 20,-
 • Domburg: € 15,-
 • Oostkapelle: € 15,-
 • Vrouwenpolder: € 15,-
 • Banjaard/Kamperland: € 25,-

Voor meer informatie of overige vragen kunt u contact met ons opnemen.

 

 

CadWeazle 2.0’s:
In het hoogseizoen (mei-september) wordt samengewerkt met Stichting Strandexploitatie Veere bij het verhuren van onze CadWeazle 2.0’s. Reservering in die periode kan via de strandposten van Zoutelande en Vlissingen (alleen per dag!).

Andere locaties in Zeeland met een CadWeazle-service zijn Beachclub Lekker (Vrouwenpolder), Strandpaviljoen De Banjaard (Kamperland) , Strandpaviljoen Our Seaside (Renesse) en Hotel De Zeeuwse Stromen (Renesse). Informeer bij deze locaties zelf voor beschikbaarheid en gebruiksvoorwaarden!