EuroTrax Catamarantrailer

Bestellen of meer info? Klik hier!

De EuroTrax Catamarantrailer met EuroTrax ballobanden is geschikt voor elke type sport- en strandcatamaran. Doordat zij aan te passen is aan de bootbreedte kunt u haar telkens opnieuw gebruiken voor volgende catamarans. De standaarduitvoering is toepasbaar voor catamarans tot 2,60 m. breed, daarna dient gebruik te maken van een as-verlengstuk (ook door ons leverbaar). De trailer is eenvoudig te demonteren en daardoor handig op te slaan of mee te nemen op reis. Er zijn diverse typen schalen beschikbaar, voor o.a. Hobie, Dart, Topcat, Tornado, Prindle, Nacra, Capricorn, Newcat, F18, FX-0NE en veel meer. De trailer is evt. ook van een trekstang te voorzien. Informeer naar de mogelijkheden!

De oersterke EuroTrax ballonbanden bieden het lichtst mogelijke transport door zand of ander ruw terrein. De gepatenteerde “18x klik kunststoflagers” zijn speciaal vervaardigd voor de watersport, volledig waterbestendig en onderhoudsvrij.

De EuroTrax Catamarantrailer is volledig roestvrij en UV-bestendig. De as is vervaardigd uit een hoogwaardige aluminiumlegering met geëloxeerde buitenlaag. Verbindingen zijn van V2A/V4A RVS. Aan het uiteinde zijn kunststof afdekkapjes aangebracht, om verwondingen of beschadigingen te voorkomen. De, met de hand te monteren, schalen zijn vervaardigd uit stootvast en onderhoudsvrij ABS kunststof.

Van dit product werden al vele tienduizenden stuks verkocht!

Prijzen vindt u terug in het productoverzicht.