Over Off Road Solutions

Off Road Solutions werd opgericht met als doel onze kust beter toegankelijk te maken voor mensen met een beperking. Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van strand en natuur! Vanuit een totaalvisie op toegankelijkheid proberen we hiervoor producten aan te bieden die elkaar aanvullen. Want: zoveel mensen zoveel wensen. U wil iets of iemand over het strand transporteren? Wij bieden een oplossing!

Martijn Koppejan is oprichter en eigenaar van Off Road Solutions. Hij is verpleegkundige van opleiding en is meer dan tien jaar strandwacht geweest op diverse Zeeuwse stranden. Daar zag hij van dichtbij dat het met de toegankelijkheid hiervan slecht gesteld was. Toen hij per toeval kennis maakte met de eerste CadWeazle en zag wat dit voor mensen betekende, was zijn passie voor strandtoegankelijkheid geboren. Naast zijn liefde voor het strand en het plezier om mensen blij te maken met toegang hiertoe, is Martijn geïnteresseerd in (rolstoel-)techniek en vindt hij het leuk te sleutelen en producten te verbeteren. Dat is in de loop der jaren goed van pas gekomen!

Verder zijn er veel personen die helpen bij Off Road Solutions en haar idealen. Er wordt samengewerkt bij verhuur, ontwikkeling, onderhoud, de website, de webshop enz. Ook zijn er vrijwilligers(organisaties) waarmee elk jaar mooie activiteiten georganiseerd worden. Samen worden op deze wijze vele dingen mogelijk gemaakt. Off Road Solutions is formeel dan wel een eenmanszaak maar gelukkig zijn we niet alleen! En allemaal delen we de passie voor onze bijzondere producten en de mogelijkheden die zij mensen bieden.

Wij streven er met Off Road Solutions naar een oplossing te bieden voor iedereen die ofwel zelf geen toegang heeft tot strand en natuur, ofwel beleidsmatig met strand- en natuurtoegankelijkheid bezig is. Heeft u tips of suggesties hierbij voor ons? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen!