Over ons

Off Road Solutions zet zich sinds 2009 in voor toegankelijke stranden en natuur. Met een ruim aanbod aan producten, flexibele dienstverlening en vanuit een brede visie op toegankelijkheid. Wij proberen daarbij te denken in mogelijkheden, en zoeken oplossingen wanneer zich problemen voordoen. Op deze wijze hebben we in de loop der jaren op veel plekken een bijdrage kunnen leveren, en we hopen nog vele mensen blij te kunnen maken in de toekomst.

Geschiedenis van Off Road Solutions

Off Road Solutions werd opgericht door Martijn Koppejan (foto), nadat hij de CadWeazle leerde kennen en zag wat deze elektrische strandrolstoel voor mensen betekende. Martijn is verpleegkundige van opleiding en in de zomermaanden actief als strandwacht op de Veerse stranden. De CadWeazle vormde een brug tussen deze twee werelden, en de passie voor strandtoegankelijkheid was geboren.

In de loop der jaren breidde het bedrijf uit tot wat het nu is, door telkens weer nieuwe oplossingen te zoeken wanneer er zich problemen voordeden. We hopen in de toekomst te kunnen blijven vernieuwen, aanjagen en inspireren. Om zo de toegang tot strand en natuur steeds vanzelfsprekender te maken voor iedereen!

 

2017, prototype testing :-)