Mobi-Mat AFX

Bestellen of meer info? Klik hier!

Goede paden zijn een basisvoorwaarde om stranden en natuur écht toegankelijk te maken. Ze stellen mensen in staat om met eigen hulpmiddel zo zelfstandig mogelijk op pad te gaan. Met de AFX Mobi-Matten zijn eenvoudig paden te creëren in elke zachte ondergrond.

De AFX Mobi-Mat onderscheidt zich van andere producten door haar lichte gewicht, gewoven en gepatenteerde 3d-profiel met anti-sliplaag, hoogwaardige kwaliteit en extreme weersbestendigheid. Niet voor niks wordt de Mobi-Mat inmiddels wereldwijd gebruikt!

Standaard afmetingen (afwijkende maten zijn mogelijk):

  • Lengte 5, 10, 15, 20, 25 of 30 m.
  • Breedte 1 m., 1,5 m., 2 m. of 3 m.

Gewicht: minder dan 2 kg. per vierkante meter.

De matten worden volledig gemaakt van gerecycled plastic, en geleverd met de juiste verbindingsstukken en bevestigingsmaterialen.

In overleg zijn hoeken, bochten e.d. leverbaar, zodat u ook een pad op maat speciaal voor uw locatie kunt creëren.

Download hier de brochure van de fabrikant voor alle technische informatie!

De voordelen op een rij:

100% gerecycled plastic: van plastic soep naar toegankelijkheid!

De AFX Mobi-Mat is gemakkelijk met de hand op en af te rollen en mee te nemen. Zo heeft u toegankelijkheid waar en wanneer u wil!

De AFX Mobi-Mat is licht van gewicht en gemakkelijk te tillen. Gewichten starten v.a. <10 kg. voor een mat van 5 x 1,5 m.

Gepatenteerd gewoven 3d-profiel met een scherpe onderzijde die zich vastzet in de bodem en een comfortabel anti-slipprofiel aan de bovenzijde.

UV-bestendig en bestand tegen temperaturen van -40 tot 80⁰C. Dus toegankelijkheid bij elk weertype!

Voldoet aan de ADA-ABA accessibility guidelines. Deze Amerikaanse norm wordt internationaal als leidend gezien op dit gebied.

Prijzen vindt u terug in het productoverzicht.