Selecteer een pagina

Mobi-Mat AFX

Geen toegankelijk strand zonder paden!

Strand en natuur worden pas écht toegankelijk wanneer mensen er met hun eigen hulpmiddel en op het door hun gewenste tijdstip toegang toe hebben. Dit is simpelweg nooit haalbaar met alleen (strand)rolstoelen: deze zijn niet voor iedereen geschikt en vaak in onvoldoende aantallen aanwezig. Goede paden zijn dan ook onmisbaar voor toegankelijke stranden en natuur!

Mobi-Mat voorziet hierin, en onderscheidt zich van andere materialen (hout, beton etc.) doordat zij eenvoudig en zonder zware machines of gereedschappen te plaatsen en onderhouden is. Wel zo makkelijk: bij storm, springvloed o.i.d. rolt u de matten op en legt ze na afloop eenvoudig weer terug!

De Mobi-Mat AFX wordt wereldwijd gebruikt bij het toegankelijk maken van stranden, duinovergangen, natuurparken, evenementen, begraafplaatsen enz. De matten zijn gemaakt van 100% gerecyceld plastic. Ze zijn oprolbaar, licht van gewicht en met de hand te tillen, installeren en onderhouden.

De Mobi-Mat AFX is standaard uigevoerd in de kleuren blauw of zandkleur. De standaardbreedte is 1,53 m. of 1,98 m. Standaardlengtes zijn 5, 10, 15, 25 of 30 m. Afwijkende maten zijn mogelijk. Elke mat wordt geleverd met de juiste verbindingsstukken en bevestigingsmaterialen.

 

 

De voordelen op een rij:

100% gerecycled plastic: van plastic soep naar toegankelijkheid!

De Mobi-Mat is gemakkelijk met de hand op en af te rollen en mee te nemen. Zo heeft u toegankelijkheid waar en wanneer u wil!

De Mobi-Mat is licht van gewicht en gemakkelijk te tillen. Gewichten starten v.a. 10 kg. voor een mat van 5 x 1,53 m.

Gepatenteerd gewoven 3d-profiel met een scherpe onderzijde die zich vastzet in de bodem en een comfortabel anti-slipprofiel aan de bovenzijde.

UV-bestendig en bestand tegen temperaturen van -40 tot 80⁰C. Dus toegankelijkheid bij elk weertype!

Voldoet aan de ADA-ABA accessibility guidelines. Deze Amerikaanse norm wordt internationaal als leidend gezien op dit gebied.