Mobi-Mat

Klik hier voor de brochure/technische specificaties van de Mobi-Mat

Nieuw in ons assortiment: de Mobi-Mat. Met dit handzame, sterke product worden paden gecreëerd voor iedereen die moeite heeft op zware ondergronden en alles wat in ruw terrein vervoerd moet worden. De matten zijn gemaakt van gerecycled plastic. Zo veranderen we de “plastic soep” in toegankelijkheid!

Een pad op het strand is onmisbaar om écht toegankelijk te worden, zo geven rolstoelgebruikers duidelijk aan. Daarnaast hebben niet alleen rolstoelgebruikers moeite in het (rulle) zand, maar ook bijv. ouders met kinderwagens, mensen die strandstoelen moeten sjouwen, of zelfs reddingsmaatschappijen die vaartuigen moeten verplaatsen. Dé partij die wereldwijd zijn sporen verdiend heeft in het creëren van dit soort paden is Mobi-Mat, en wij zijn dan ook blij dit product nu ook aan te kunnen bieden.

In de zomer van 2019 is de Mobi-Mat zeer succesvol getest op het strand van Domburg. De mat werd extreem veel gebruikt en leidde tot vele enthousiaste reacties. Op het harde zand bleek rijden met een gewone rolstoel geen probleem, de Mobi-Mat zorgde ervoor dat mensen daar konden geraken en met de eigen voorziening van het strand genieten. Daarmee bewees de Mobi-Mat dat zij in feite de meest basale voorziening is voor een toegankelijk strand!

Zie hier het item van Omroep Zeeland over de Mobi-Mat

De “blauwe loper” op het strand van Domburg, zomer 2019

De Mobi-Matten zijn in diverse kleuren, afmetingen en diktes leverbaar. Ze worden zeer divers toegepast: van rolstoeltoegankelijkheid voor particulieren tot hulpverlenings-, militaire en industriële toepassingen, waardoor zelfs boten, bulldozers, helicopters enz. in zwaar terrein ingezet kunnen worden. Ook zijn er speciale toepassingen, zoals speciale matten voor 4×4 terreinwagens als zij zich vastgereden hebben.

Prijzen zijn uiteraard geheel afhankelijk van het type Mobi-Mat (de toepassing) en de afmetingen. Ze variëren van enkele honderden euro’s tot enkele tienduizenden euro’s, wij maken graag een offerte op maat voor u!

Informeer naar de mogelijkheden

 

Mobi-Mat in Blankenberge

De Mobi-Mat is gemaakt van gerecycled plastic. Ze is eenvoudig op en uit te rollen en te onderhouden. Door haar lichte gewicht is zij daarnaast veel eenvoudiger mee te nemen en toe te passen dan andere systemen, zoals houten planken of stelcon-platen. En last but not least: de Mobi-Mat is over-all goedkoper dan vele alternieven. Doordat paden van hout, beton etc. vaak veel arbeidsintensiever zijn en zware machines vereisen voor zowel plaatsing als onderhoud is de Mobi-Mat prijstechnisch gunstig!

De weg naar zee…
Opgerolde Mobi-Mat…
Eenvoudig te tillen 🙂