Off Road Rollator met zitje en remsysteem

Deze rollator is ook te huur!

De Off Road Rollator serie is door ons zelf ontwikkeld voor hen die geen strandrolstoel nodig hebben of willen, maar wel een steuntje kunnen gebruiken bij het wandelen door de natuur. Uitgangspunten bij de ontwikkeling: eenvoud, betaalbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit.

Het model met zitje en remsysteem is het meest uitgebreide model. Op vlakke ondergronden is remmen tijdens het lopen of bij het gaan zitten niet nodig gebleken in de praktijk. De zachte banden in off road terrein rollen niet zomaar weg. Maar op hellingen of op harde ondergronden is het zeker aan te raden de rollator bij het zitten op de rem te zetten. Daarnaast biedt het een extra veiligheid voor hen die dat prettig vinden.

Het remsysteem is eenvoudig te bedienen, zoals de foto’s laten zien. Wanneer het remsysteem omgeklapt wordt zijn de wielen met geen mogelijkheid meer in beweging te krijgen. De rollator staat daarmee rotsvast, zelfs in de bergen, op duinovergangen enz.

De handvatten zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar in diverse standen, zodat het apparaat voor iedereen bruikbaar is. In enkele stappen kan de rollator uit elkaar gehaald worden, zodat zij eenvoudig mee te nemen is. De rollator is verder volledig gebouwd uit strand- en zeewaterbestendige materialen (gepolijst #316 RVS en kunststof) en standaard voorzien van 4 x 24 cm. Wheeleez ballonbanden.

Optioneel kan een tasje toegevoegd worden.

accessoire-tasje
In hoogte verstelbaar
remsysteem
remsysteem in geblokkeerde stand
Informatie over de prijzen van onze producten vindt u op het productoverzicht.
Via onderstaande knop kunt u contact opnemen voor meer informatie of een offerte.